Talen


© Michael Massage GvH | | Tekst & Ontwerp: Ayla Verheijen www.aylaverheijen.nl

Bankonclouds

 

REACTIES

 

Michael Massage:

Sinds dat ik massages krijg gaat het alleen maar bergopwaarts met mij. Ik heb nauwelijks meer pijn meer in mijn nek en rug, terwijl hiervoor ik dat veel had. Over het algemeen ervaar ik meer positiviteit en voelt mijn lichaam lichter. Ik vind het ook fijn hoe Gijs mij zelf aan de slag zet  door bv bepaalde lichamelijke oefeningen thuis te doen.

Ella van der Louw, november 2013

 

Ik heb een aantal behandelingen van Gijs mogen ontvangen. Na elke behandeling voelt me lichaam meer licht en open. En het werkt door: in het dagelijks leven voel ik mij krachtiger, ik voel me geleid en gesteund. Door de behandelingen kan ik makkelijker het goed met me zelf hebben. Ook voel ik meer richting, ik weet welke kant ik op moet. Dank je wel.

Jackie Holterbosch, juni 2013

 

De behandeling bij Gijs heb ik als zeer helend ervaren. Doordat Gijs met zijn volledige aandacht aanwezig is kon ik mijzelf meer ontspannen. Zijn massage werkt stress en blokkades uit het lichaam en door zijn handen stroomt energie mijn lichaam binnen. Nadat ik voel de energie mijn lichaam binnenstroomt voel ik hoe de blokkades konden doorstromen in mijn lichaam. Ik adviseer Gijs zeker aan! omdat zijn aandacht er volledig voor jou is en er een grote stroom energie door zijn handen heen komt die er voor ons allemaal is.

Suze Barendregt (Natuurgeneeskundig therapeut), mei 2013

 

De sessies met Gijs zijn ontzettend goed om weer terug te komen in je eigen lichaam. Ik voel me sterker en lichter als ik van de tafel af kom. Hij begeleid me goed en heeft precies door waar mijn zwakke plekken zitten. Op deze manier kan ik ontspannen en letterlijk en figuurlijk lasten achter laten. Zijn handen voelen stevig en veilig aan,alsof je niet kunt verstoppen in de goede zin van het woord. Wat ik het meest fijne vind na zijn sessies is dat mijn hoofd veel stiller is waardoor ik veel meer rust ervaar. Het is een down to earth behandeling waardoor ik de diepere verbinding met alles simpeler ervaar.

Paulien van Ellen (workshop leidster), april 2013

 

Ik ben heel blij met de behandelingen die ik heb gehad. Ik ging op de tafel liggen, en ik had meteen het gevoel in goede handen te zijn. Er gebeurde best wel veel in mijn lichaam tijdens de massage, en Gijs begeleidde me daar goed bij. Plekken waar knopen zaten begonnen te tintelen, en hij vertelde me hoe het kwam dat ik vaak koude handen en voeten heb. Ik heb goed advies meegekregen, en het stroomt nu beter in mijn lichaam. En ik ben erg blij dat het me veel beter lukt om mijn energie bij mezelf te houden.

Ayla, april 2013

energetische-massage