Talen


© Michael Massage GvH | | Tekst & Ontwerp: Ayla Verheijen www.aylaverheijen.nl

ENERGETISCHE (SPORT)MASSAGE

 

Het is heerlijk als je gewoon lekker in je vel zit. Als je geen lichamelijke klachten hebt, weinig last van stress, en verbonden bent met je zelf.


Als je niet helemaal lekker in je vel zit, komt dat door energetische blokkades in je lichaam. Wanneer er blokkades in het lichaam zitten, grijpen vaak andere negatieve energieën hun kans om je lichaam binnen te komen en weer verder te verzwakken. Deze negatieve energieën kunnen ziektes, pijnen en een zwaarte in het lichaam veroorzaken. Ook kunnen ze je onrustig en minder helder maken.

Michaël Massage is een effectieve vorm van energetische (sport)massage, omdat hij diep inwerkt op energetische blokkades. Het effect voel je vaak al snel als je op de massagetafel ligt. Ik pas verschillende behandelwijzen toe, zoals sportmassage, diep weefsel massage, drukpuntenmassage en magnetiseren. Ook maak ik gebruik van meditatie en gebed tijdens de behandelingen.Ik geef behandelingen in Het Maria Winkeltje HGM te Rotterdam en in Geffen (vlakbij Den-Bosch)

WAT DE MASSAGE VOOR JE DOET:

  • Werkt diep in op energetische blokkades
  • Kan je van fysieke klachten af helpen
  • Geeft meer energie
  • Brengt hernieuwde positiviteit
  • Helpt je bij het ontdekken en ervaren van je eigen ‘ik’

energetische_massage

Veelgestelde vragen


Mijn lichaam is fysiek beperkt, is Michaël Massage dan wel geschikt voor mij?

Ja, ik pas de behandeling altijd aan op wat het lichaam nodig heeft en aankan.

Ik ben alleen op zoek naar sportmassage, biedt Michaël Massage dat ook aan?

Michaël Massage is ook gespecialiseerd in sportmassage. Eventuele pijnen en blessures worden effectief aangepakt, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.
Is energetische massage ook iets voor mij als ik geen specifieke klachten heb?

Michaël Massage is voor iedereen, omdat bijna iedereen onbewust blokkades met zich meedraagt. Ook biedt deze vorm van massage juist mogelijkheden voor mensen die zich op psychisch en spiritueel gebied verder willen ontwikkelen.
Heeft het zin om een afspraak te maken als ik al door een dokter word behandeld?

Ja. Ik zal altijd eerst een kort diagnostisch gesprek met je voeren. Hierin kun je precies vertellen wat de behandeling van je huisarts, fysiotherapeut of psychotherapeut inhoudt, zodat ik mijn behandeling hier op af kan stemmen. Michaël Massage kan een waardevolle aanvulling zijn, zeker ook als het om klachten gaat waar de reguliere sector geen raad mee weet.

Houd ik mijn kleren aan tijdens de behandeling?

Ik masseer vaak delen van het lichaam met verwarmende oliën. Je bent dus deels ontkleed, maar houd je ondergoed aan.energetische-massage